Descriere Companie

Din dorinta de a oferi investigatii radiologice de inalta calitate, fiind accesibile atat medicilor, cat si pacientilor, in anul 2001 a fost infiintata Clinica Neurorad, prima clinica privata de radiologie clasica din Timisoara. Prin profesionalismul si responsabilitatea personalului nostru medical promovam servicii de calitate, respect si daruire fiecarui pacient. Ne recomanda calitatea serviciilor oferite si cei peste 400.000 de pacieni examinati.

Din anul 2011 am dezvoltat un parteneriat cu Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed oferind servicii in imagistica de inalta performanta la toate nivelurile: radiologie clasica, ecografie, mamografie, computer tomografie si rezonanta magnetica. Din anul 2013, impreuna cu Centrul de Diagnostic Imagistic Neuromed suntem angrenati in proiecte de cercetare medicala si am devenit parteneri in proiectul AETIONOMY, alaturi de Institutul Fraunhoffer din Bonn, Universitatea Erasmus din Rotterdam, Institutul Karolinska, UCB Pharma si altele.

Proiectul este sustinut de Innovative Medicines Initiative Joint Undertaking (IMI – www.imi.europa.eu) sub acordul de finantare cu numarul 115568, iar resursele financiare au fost alocate prin Programul FP7/2007-2013 al Uniunii Europene, precum si prin sprijinul companiilor farmaceutice europene (EFPIA).

Neurorad este certificata de prestigiosul organism de certificare englez Intertek, conform standardului ISO 9001:2008, pentru domeniile: radiodiagnostic, radiologie imagistica medicala cu atestat de studii complementare in: tomografie computerizata, imagistica prin rezonanta magnetica, ecografie, senologie imagistica si derulare studii clinice si paraclinice.

Partenerii Neurorad

In 14 ani de activitate Neurorad a avut placerea sa colaboreze cu numerosi parteneri din sectorul public si privat.