Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.neurorad.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

SC Neurorad SRL cu sediul in Timisoara, str. Nicolae Iliesu nr. 20 nr. 43, cod fiscal 14296837 inregistrata in Registrul Comertului sub nr J35/1294/2001, cont bancar RO81BITRTM1ROL016135 deschis la Banca Italo - Romena, reprezentata legal de Dr. Ples Stanca – Mihaela, Administrator, denumit in prezentul contract “Beneficiarul”.

In calitate de proprietar al website-ului www.neurorad.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Termeni generali

  • Neurorad poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara vreo notificare prealabila catre terte persoane.
  • Continuarea utilizarii site-ului presupune ca sunteti de acord in intregime cu termenii si conditiile prezentate mai jos.
  • Neurorad poate limita accesul pe site ori la anumite parti din site. Totodata, Neurorad poate limita accesul la anumite facilitati/frame-uri din site, limitand accesul anumitor IP-uri, fara vreo notificare prealabila.

Continutul

  • Continutul acestui site este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezente pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, informatii, fotografii, date, preturi s.a. - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
  • Continutul text si foto al acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright, aplicabile in alte teritorii decat Romania.
  • Imaginile prezentate pe site-ul www.neurorad.ro constituie se afla in proprietatea exclusiva a Neurorad, fiind protejate de Legea dreptului de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright.
  • Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului. Folosirea materialelor si a informatiilor de pe site este permisa sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre Neurorad.
  • Neurorad nu este raspunzator de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

Drepturi de autor

  • Neurorad are toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
  • Preluarea informatiilor de pe site-ul www.neurorad.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al continutului informativ si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul "Citeste despre [titlul] pe www.neurorad.ro", cu link pe textul "[titlul], catre pagina www.neurorad.ro”

Marci si Logo-uri

Utilizarea marcilor si a logo-urilor de pe site-ul www.neurorad.ro fara acordul scris al Neurorad, este interzisa. In urma incalcarii acestor drepturi, vom recurge la utilizarea prevederilor legislative in acest sens.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC NEURORAD SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de competenta instanta judecatoreasca de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Date de identificare

SC Neurorad SRL

Sediul in Timisoara, str. Nicolae Iliesu nr. 20 nr. 43

Va multumim!